BLOG DIVULGATIVO

sábado, 28 de septiembre de 2013

VAGA

EDUCACIÓN / ILLES BALEARS

Circular manifestació Fapa Mallorca


  
En aquest inici de curs, el més complicat que recorda la nostra història, hem tingut l'ocasió de demostrar de quina pasta estan fetes les nostres associacions i fins on podem arribar les comunitats educatives si ens ho proposam.
Les famílies hem reaccionat amb responsabilitat i contundència perquè hem cregut amb allò que fèiem, hem cregut que calia defensar  l'EDUCACIÓ  dels nostres infants i hem fet un front comú amb el conjunt de la societat.
Qui ens volia imposar la seva voluntat ens ha posat a prova i potser la nostra generació, per primera vegada, ha hagut lluitar pels seus drets fonamentals i n'hem fet passes importants.
Però en totes les circumstàncies de la vida sempre arriba un moment puntual en el qual cal fer o cal dir, perquè aquell és el moment. Doncs, bé, el nostre moment ha arribat.
ARA i AQUÍ és on hem de fer sentir la nostra veu, recuperada i més forta que mai, per a reforçar la capacitat negociadora de la comunitat educativa davant l'administració, però sobretot per a què ningú dubti que reaccionarem contra qualsevol força que posi en perill els nostres drets i els valors que garanteixen un futur digne pels nostres infants.
Per tot plegat EL 29S HI HEM DE SER a la plaça d'Espanya per a compartir aquest moment històric, el nostre moment.
La junta directiva
FAPA MALLORCA

(Por cierto, eso de "vaga" no suena muy bien ¿no?).

No hay comentarios: